masažne mize

Masažne mize – Kakšna je cena masažne mize

Ne glede na to, ali kupujete masažno mizo za zasebno uporabo ali iščete profesionalno masažno mizo, igra cena masažne mize pomembno vlogo pri nakupu. V tej objavi si preberite, koliko stanejo različne vrste masažnih miz in kakšno masažno mizo je glede na ceno smiselno izbrati.

Za tiste, ki iščete hiter odgovor, pa lahko povemo takoj, da je cena masažne mize od 100 € do 300 € in več.

Koliko stanejo najbolj poceni masažne mize

Mogoče se profesionalci ravno ne bodo ukvarjali s tem, a za hobi uporabo lahko marsikomu popolnoma zadostuje nakup poceni masažne mize. Pri tem ne zagovarjamo nakupa oz. ne trdimo, da so poceni masažne mize primerljive ali pa, da nimajo pomanjkljivosti, temveč le to, da je nizuka cena vsekakor prednost.

Cena najbolj dostopnih masažnih miz se začne pri približno 100 € in več. Prednost teh miz je edinole v dostopni ceni. Kaj pa slabosti? Poceni masažna miza morda lahko nekomu popolnoma zadostuje. Predsvem je primerna za občasno uporabo, delo z njo pa naj bo nežno s čimmanj premikanja in nastavljanja. Pri takih mizah je vprašđlčjiva kakovost materialov in izdelave. Ob pogosti uporabi namreč lahko zelo hitro pride do obrabe ali poškodbe določenih elementov mize. Zato jo priporočamo takim, ki jo bodo za privat namene uporabljali zmerno, nežno in občasno.

Kakšna je cena masažne mize za profesionalno uporabo

Cene masažne mize za profesionalno uporabo se gibljejo od 150 €, do 320 € in dalje. Odvisno od tega, za kakšno vrsto masaže (npr. za klasično masažo) jo potrebujete in kakšne dodatne zahteve imate. Najpogosteje se maserji odločajo za masažne mize, ki so prenosne in nastavljive in se gibljejo okoli 150 €, pogosto pa se odločajo tudi za dražjo varianto Venera Deluxe Bež, katere akcijska cena znaša 209,9 €, kupite pa jo lahko na spletni strani Wellnetica.

Kaj pa rabljene masažne mize

Pogosto se masažni saloni, ki nekoliko bolje poznajo področje masažnih miz odločajo za nakup rabljenih masažnih miz na Bolha.com, kjer so na voljo tako nove kot rabljene masažne mize. Tak nakup je lahko smiseln za dobre poznavalce področja kozmetike in masaže, vsekakor pa ne za  laike, saj prvič težko precenijo v kakšnem stanju je ali pa bi morala biti masažna miza, nma kaj je treba paziti pri nakupu masažne mize itd.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja